torsdag 6 augusti 2009
Vegetarisk pannacotta
Jag erkänner. Jag brukar synda. Jag brukar välja att inte tänka på att en av huvudingredienserna i pannacotta råkar vara slaktavfall. Det är ju så förbaskat lent och gott. Topp tre bästa efterrätter helt klart. Men så hittade jag det här receptet hos UnderbaraClara. Och se på tusan, inte behövs det något gelatin för att göra en finfin pannacotta inte! Hur lätt som helst, sjukt gott och galet onyttigt. Jag gjorde den med kogrädde, men det funkar säkert lika bra med valfritt substitut. Testa snarast!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Gelesocker består av gelatin och socker...
SvaraRaderaNej, det gör det faktiskt inte. Eller, det är möjligt att det finns flera typer av gelésocker, men Gelesocker Multi är enligt tillverkaren hundra procent vegetabiliskt. http://www.dansukker.com/se/Sortiment/Sortiment/Gel%C3%A9socker_Multi-1-2.aspx
SvaraRadera